Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
935 views

Need new iFolder Client?

Hello everyone!!
I have joined the ranks of those who attempt the iFolder and LDAP
administration in Netware! wish me luck! ok...We just upgraded our
root
server from 5.1 sp5a to NW6sp2. Along with this we installed iFolder
2.0,
which i didn't think shipped with NW6, but i think its a new thing for
sp2.
Anyway...I am having a few problems with LDAP acceting iFolder on port
636,
so i edited the conf file to try and attach via port 389, which works.
I did
get a message of "Cant contact LDAP server (81)" when I treid via port
636.
So now...I install the iFolder client, and try to log in...apparently
there
was an update, so that autoinstalled, which was cool I guess. So now
when I
try to log into the iFolder, I get a message stating "Protocol error -
need
newer version of client" I am a bit confused now...I created the LDAP
Server
and LDAP Group objects in ConsoleOne and also assigned the server andCertificates. I even created a new key material object for the LDAP
server
object to use but I dont think its working quite right.

Any thoughts?
TIA

Luis Wiedemann





Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Need new iFolder Client?

Sorry, the nlm version is 1.01. not sure why i had a 2.0 client!

Thanks!

Luis

"Luis C. Wiedemann" <luis.wiedemann@florencebank.com> wrote in message

news:oqNba.16934$j15.13171@prv-forum2.provo.novell.com...
> Hello everyone!!
> I have joined the ranks of those who attempt the iFolder and LDAP
> administration in Netware! wish me luck! ok...We just upgraded our

root
> server from 5.1 sp5a to NW6sp2. Along with this we installed iFolder

2.0,
> which i didn't think shipped with NW6, but i think its a new thing

for
sp2.
> Anyway...I am having a few problems with LDAP acceting iFolder on

port
636,
> so i edited the conf file to try and attach via port 389, which

works. I
did
> get a message of "Cant contact LDAP server (81)" when I treid via

port
636.
> So now...I install the iFolder client, and try to log

in...apparently
there
> was an update, so that autoinstalled, which was cool I guess. So now

when
I
> try to log into the iFolder, I get a message stating "Protocol error

-
need
> newer version of client" I am a bit confused now...I created the

LDAP
Server
> and LDAP Group objects in ConsoleOne and also assigned the server

and
> Certificates. I even created a new key material object for the LDAP

server
> object to use but I dont think its working quite right.
>
> Any thoughts?
> TIA
>
> Luis Wiedemann
>
>






0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.