Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1295 views

NetStorage URL change

I've read through sone of the other threads on this subject but they
don't answer my problem/question. I have Nw6.5sp4 overlay installed with
NetStorage running fine using the default url
(http://x.x.x.x/oneNet/NetStorage). According to the Admin Guide you can
change the NetStorage Options>Location (via IManage) to change the
default 'oneNet' string in the URL to use something other than the
default and it instructs you to also change the xsrv.conf > Location
setting. When these change are applied and Apache is bounced the
NetStorage user potion will work fine but when you try to manage any of
the settings via iManage you get a 'Service not available. Possible
cause: Unauthorized' error. I'm I doing something wrong or does this
really not work as described in the docs?
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: NetStorage URL change

> (http://x.x.x.x/oneNet/NetStorage). According to the Admin Guide you can

Hi Mike

Can you get to http://x.x.x.x/oneNet/nsadmin (case-sensitive) ?
This is the old admin page that can be used to manage everything except
Storage Locations.
The latter still should be available in iMangler.

--
Peter vd Woude
---------
Novell Support Forums SysOp
---------

> I've read through sone of the other threads on this subject but they
> don't answer my problem/question. I have Nw6.5sp4 overlay installed with
> NetStorage running fine using the default url
> (http://x.x.x.x/oneNet/NetStorage). According to the Admin Guide you can
> change the NetStorage Options>Location (via IManage) to change the
> default 'oneNet' string in the URL to use something other than the
> default and it instructs you to also change the xsrv.conf > Location
> setting. When these change are applied and Apache is bounced the
> NetStorage user potion will work fine but when you try to manage any of
> the settings via iManage you get a 'Service not available. Possible
> cause: Unauthorized' error. I'm I doing something wrong or does this
> really not work as described in the docs?



0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.