Highlighted
taphillips Absent Member.
Absent Member.
971 views

Network connectivity problems

For some reason one of our Netware 6.5 sp7 servers started having network connectivity problems. This just suddenly appeared when users returned from a week holiday. Connection to this server is hit and miss. I can ping other servers both Netware and SLES OES, and Windows from this server but pinging workstations is hit and miss. I can ping workstations from the only other Netware server on the network no problem. I switched to a different nic and switch port and changed cables. Still the same. Any ideas?
Thanks
Labels (1)
0 Likes
2 Replies
Marcel_Cox Absent Member.
Absent Member.

Re: Network connectivity problems

Just a wild idea: Maybe some other computer has the same IP address as the server.
0 Likes
taphillips Absent Member.
Absent Member.

Re: Network connectivity problems

Marcel_Cox;2164964 wrote:
Just a wild idea: Maybe some other computer has the same IP address as the server.


You may be correct. I may have traced it to a wireless device connecting on the same subnet...
Thanks,
Tom
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.