Big news! The community will be moving to a new platform April 21. Read more.
Big news! The community will be moving to a new platform April 21. Read more.
Cadet 1st Class
Cadet 1st Class
859 views

Possible Client 2 SP3 regression?

I'm using Client 2 SP3 and LDAP Contextless Login on Windows 7 x64 in a Citrix XenDesktop VDI trial. If I log in as myself or any user in my context it will go in fine. If a user in another context tries, they get the infamous "you are already logged into the network as user XXX, do you still want to log in as user YYY?" error, and it's always the same user (myself). This issue was supposedly resolved in Client 2 SP1 IR5

So far I've tried:

removing the context from the default login profile as suggested in a TID and on the forums
setting and unsetting the "save profile after initial login" option
setting and unsetting the TSAutoAdminLogin option in the registry

My next step is to rip out every instance of my user name from the registry to see if I can stop it from pulling my user name.

Has anyone else seen this issue, or is this a possible regression of the pre IR5 bug?

Any help is appreciated.
Labels (1)
0 Likes
2 Replies
Absent Member.
Absent Member.

MLWeiner,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
Cadet 2nd Class Cadet 2nd Class
Cadet 2nd Class

I'm seeing this (more as an annoyance) on a fresh install of Win 7 x64. The login works as expected, but then at the desktop, before the script results window opens (or perhaps the initial login hasn't gone through), I get the "you are already logged on as..." prompt. The GINA has the context specified (i.e., not using contextless login), and the prompt tells me that the username (alone) is already logged in, prompting to confirm logging in as username.context. Server is NW6.5 SP8.

I guess I'll roll this machine back to Client 2 SP1 IR5.

I don't work much with Windows, so when this thing came up, I wondered whether this was a known issue or I was the only one seeing it.

Thanks for posting!

Lewis G Rosenthal, CNA, CLP, CLE, CWTS Rosenthal & Rosenthal, LLC www.2rosenthals.com
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.