Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
966 views

Re: iscsi won't connect

mark@noemai.com wrote:

> I have a NetWare 6.5sp2 server and trying to connect to a LeftHand IP SAN.
> The SAN is on a separate storage network with a 192.168.222.0 address. The
> server can ping the target, but when I run iscsinit connect with the target
> address and initiator it just returns to the prompt and doesn't connect.
>
> Iscsi list shows all the correct settings and names according to TID
> 10091094. Any ideas what I could be missing? My SLES8 and Windows servers
> connect no problem.
>
>


for the volume on the SAN, make sure that the authentication group in
the LH management console has CHAP not required, and the *EXACT*
Initiator Node Name from the netware server, i.e.
iqn.1984-08.com.novell:.srvzzzzz etc.

then a iscsinit discover 192.168.222.0


should show the lefthand san.
Labels (2)
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.