Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
627 views

SLP Stops???

Double posted sorry, I thought it fit better here (after the fact of course)


I have a NetWare 6.5SP3 (nowSP4) server that has 2 NICS, one public and one
private. the public one seems to stop broadcasting via SLP. if I add the
information to my hosts file I can still login, but the server cannot be
found by other means on the public side. FTP, and web services still work
from that inter face, and the private NIC works with all including SLP. I
have tried SP4, and the TCPIP update to no avail. this may not be the right
area to post in, but it was about the closest I could find. any ideas.

--


|\/\/\/\/\/| Marc Hunter
| | Computer Technical Services Technician
| (o | o) Seminole State College
C _) Hunter_m@ssc.cc.ok.us
| `- |



Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: SLP Stops???

Duplicate post
--
Andrew C Taubman
Novell Support Forums Volunteer SysOp
http://support.novell.com/forums
(Sorry, support is not provided via e-mail)

Opinions expressed above are not
necessarily those of Novell Inc.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.