blittrell2 Absent Member.
Absent Member.
798 views

SMT issues with OES2SP2

Hey All,

This one is a bit odd. I installed a new server with SLES 10SP3-64bit, ran all the updates from our SMT server. Then I installed OES2SP2 and when I run the customer center registration it does not pick up OES2SP2 and add the update source. I have this configured and working on many other servers so I know the SMT server is running and configured properly. The only thing that I did different is that I updated SLES 10SP3 up to the latest patches before installing OES2SP2. If I copy and paste the update source from another server running OES2SP2 is updates fine and I got up to the latest patches with OES, then I removed the sources and attempted to re-register the server and again it just registered channels for SLES updates and not OES.

Anyone know what exactly rug or ZMD looks for when registering channels?

Thanks

Brett Littrell Network Manager Milpitas Unified School District
Labels (2)
0 Likes
3 Replies
Brunold Rainer
New Member.

Re: SMT issues with OES2SP2

Brett,

check the products that are listed in rug:

rug products

I guess OES might miss there or is not makred as being installed. Depending on what you see this tid would show you how you can mark it as installed:

Unable to add the OES2 update channel through NCC.

Rainer
blittrell2 Absent Member.
Absent Member.

Re: SMT issues with OES2SP2

That TID did it, thanks a lot!!!


brunold;2012345 wrote:
Brett,

check the products that are listed in rug:

rug products

I guess OES might miss there or is not makred as being installed. Depending on what you see this tid would show you how you can mark it as installed:

Unable to add the OES2 update channel through NCC.

Rainer

Brett Littrell Network Manager Milpitas Unified School District
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: SMT issues with OES2SP2

blittrell,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.