Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1723 views

Terminal Services blue screen at random times for client logon

I have Novell Client 4.91 installed on a Windows 2003 Terminal server
with all the updates installed.

Sometimes when clients login they just get a blue screen with no icons on
it, just the mouse. I have to login as the admin, and reset their
connection. Sometimes that clears it, sometimes I have to do it a couple
of times.

I've figured out it's the Novell Client causing the issue because when I
didn't have the client installed, I didn't have any problems.

I've tried to redo the server (reformat, reinstall the OS from scratch)
and nothing on the server except for the Novell Client. This problem
occurs at random times, sometimes when a user logs in they'll get that
blank blue screen.

It doesn't matter if they're a member of the Administrators group. Some
users are members of Users and some are members of Administrators.

I've read some articles in the knowledgebase about this issue but they
don't seem to apply because I'm using a newer version of the client.

Here are the articles #s I've looked at:

10093771
10084105
10076331


Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Terminal Services blue screen at random times for client logon

Gilbert,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Do a search of our knowledgebase at http://support.novell.com/search/kb_index.jsp
- Check all of the other support tools and options available at
http://support.novell.com.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://support.novell.com/forums)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://support.novell.com/forums/faq_general.html

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.