nidhinmd Absent Member.
Absent Member.
1827 views

Unable to login Ifolder 3.8 admin on opensuse 11.1

Hi
Installed ifolder on opensuse 11.1(Remote server, So unable to run https://localhost/simias10)
Server version : openSUSE 11.1 (x86_64),VERSION = 11.1

Installed Ifolder
ifolder3-enterprise-3.8.0.9328.1-2.1
novell-ifolder-enterprise-plugins-3.8.0.9328.1-3.1

Installed mono pacakges

mono-core-2.4.3-26.7
mono-web-2.4.3-26.7
mono-data-2.4.3-26.7
mono-winforms-2.4.3-26.7
mono-extras-2.4.3-26.7
mono-data-sqlite-2.4.3-26.7
apache2-mod_mono-2.4.3-22.61

log4net-1.2.10-55.13.noarch.rpm

Apache running on worker mode.

I can view admin and user login interface on calling through browser like https://server-ip/ifolder, https://server-ip/admin

Issue is with log in on admin through apache. On trying login, loads too much time and showing incorrect username and password.

https://server-ip/admin
2011-09-02 20:20:10,634 [-1390036656] ERROR Global - [myip] Application Error
System.Net.WebException: The request timed out
at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (IAsyncResult asyncResult) [0x00000]
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x00000]
at System.Web.Services.Protocols.WebClientProtocol.GetWebResponse (System.Net.WebRequest request) [0x00000]

On loading https://server-ip/simias10 not showing any output. It simply loading.
simias10 process cpu usage in the server will increase to 99% on first accessing from client browser and not getting down

I fixed the permissions to wwwrun:www. But still no success.

Repeated simias-server-setup, ifolder-web-setup and ifolder-admin-setup two three times. No success.

Before configuring simias-server-setup and ifolder-web-setup/admin-setup, below process is running in server. After configuring i cant find the process.
/usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_global --nonstop --master

OpenSuse process
***************
wwwrun 7229 0.0 1.2 173748 40588 ? Ssl 20:11 0:01 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_admin --applications /admin:/usr/lib64/simias/admin --nonstop
wwwrun 7231 0.0 0.5 139228 17048 ? Ssl 20:11 0:00 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_ifolder --applications /ifolder:/usr/lib64/simias/webaccess --nonstop
wwwrun 7237 97.0 0.8 154472 28092 ? Ssl 20:11 28:38 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_simias10 --applications /simias10:/usr/lib64/simias/web --nonstop

I tried ifolder on ubuntu 10.4 in my local machine and it works fine. In Ubuntu there is 4 process running by default after configuring ifolder.
Ubuntu process
*****************
www-data 1249 0.0 1.1 34976 10008 ? Ssl 21:09 0:00 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/.mod_mono_server2 --nonstop --appconfigdir /etc/mono-server2
www-data 1251 0.0 3.6 70276 32480 ? Ssl 21:09 0:02 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_admin --applications /admin:/usr/local/lib/simias/admin --nonstop
www-data 1253 0.0 2.8 63640 25660 ? Ssl 21:09 0:01 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_ifolder --applications /ifolder:/usr/local/lib/simias/webaccess --nonstop
www-data 1258 0.0 3.3 148648 29824 ? Ssl 21:09 0:03 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_simias10 --applications /simias10:/usr/local/lib/simias/web --nonstop

Please reply.
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Unable to login Ifolder 3.8 admin on opensuse 11.1

On Fri, 02 Sep 2011 16:46:02 GMT
nidhinmd <nidhinmd@no-mx.forums.novell.com> wrote:

>
> Hi
> Installed ifolder on opensuse 11.1(Remote server, So unable to run
> https://localhost/simias10)
> Server version : openSUSE 11.1 (x86_64),VERSION = 11.1
>
> Installed Ifolder
> ifolder3-enterprise-3.8.0.9328.1-2.1
> novell-ifolder-enterprise-plugins-3.8.0.9328.1-3.1
>
> Installed mono pacakges
>
> mono-core-2.4.3-26.7
> mono-web-2.4.3-26.7
> mono-data-2.4.3-26.7
> mono-winforms-2.4.3-26.7
> mono-extras-2.4.3-26.7
> mono-data-sqlite-2.4.3-26.7
> apache2-mod_mono-2.4.3-22.61
>
> log4net-1.2.10-55.13.noarch.rpm
>
> Apache running on worker mode.
>
> I can view admin and user login interface on calling through browser
> like https://server-ip/ifolder, https://server-ip/admin
>
> Issue is with log in on admin through apache. On trying login, loads
> too much time and showing incorrect username and password.
>
> https://server-ip/admin
> 2011-09-02 20:20:10,634 [-1390036656] ERROR Global - [myip]
> Application Error
> System.Net.WebException: The request timed out
> at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (IAsyncResult
> asyncResult) [0x00000]
> at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x00000]
> at System.Web.Services.Protocols.WebClientProtocol.GetWebResponse
> (System.Net.WebRequest request) [0x00000]
>
> On loading https://server-ip/simias10 not showing any output. It
> simply loading.
> simias10 process cpu usage in the server will increase to 99% on first
> accessing from client browser and not getting down
>
> I fixed the permissions to wwwrun:www. But still no success.
>
> Repeated simias-server-setup, ifolder-web-setup and
> ifolder-admin-setup two three times. No success.
>
> Before configuring simias-server-setup and
> ifolder-web-setup/admin-setup, below process is running in server.
> After configuring i cant find the process.
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/mod_mono_server_global --nonstop --master
>
> OpenSuse process
> ***************
> wwwrun 7229 0.0 1.2 173748 40588 ? Ssl 20:11 0:01
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/mod_mono_server_admin
> --applications /admin:/usr/lib64/simias/admin --nonstop
> wwwrun 7231 0.0 0.5 139228 17048 ? Ssl 20:11 0:00
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/mod_mono_server_ifolder --applications
> /ifolder:/usr/lib64/simias/webaccess --nonstop
> wwwrun 7237 97.0 0.8 154472 28092 ? Ssl 20:11 28:38
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/mod_mono_server_simias10 --applications
> /simias10:/usr/lib64/simias/web --nonstop
>
> I tried ifolder on ubuntu 10.4 in my local machine and it works fine.
> In Ubuntu there is 4 process running by default after configuring
> ifolder.
> Ubuntu process
> *****************
> www-data 1249 0.0 1.1 34976 10008 ? Ssl 21:09 0:00
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/.mod_mono_server2 --nonstop --appconfigdir /etc/mono-server2
> www-data 1251 0.0 3.6 70276 32480 ? Ssl 21:09 0:02
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/mod_mono_server_admin --applications
> /admin:/usr/local/lib/simias/admin --nonstop
> www-data 1253 0.0 2.8 63640 25660 ? Ssl 21:09 0:01
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/mod_mono_server_ifolder --applications
> /ifolder:/usr/local/lib/simias/webaccess --nonstop
> www-data 1258 0.0 3.3 148648 29824 ? Ssl 21:09 0:03
> /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename
> /tmp/mod_mono_server_simias10 --applications
> /simias10:/usr/local/lib/simias/web --nonstop
>
> Please reply.
>
>

Hi
Just so others are aware, the OP also has a thread in the openSUSE
forums: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=464808

One question, why the permissions change, I never had to do that on my
SLES11 SP1 setup, it did it automatically?

--
Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
openSUSE 11.4 (x86_64) Kernel 2.6.37.6-0.7-desktop
up 3 days 2:24, 4 users, load average: 0.14, 0.11, 0.12
GPU GeForce 8600 GTS Silent - Driver Version: 280.13

--
Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner
SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
If you appreciate what I've posted, click the LIKE button below. If this
solves your problem, please click the ACCEPT AS SOLUTION button.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.