Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Windows Client doesn't see tree (SLP problem)

On Wed, 28 May 2014 05:56:01 +0000, JohnPals wrote:

> David Gersic;2320548 Wrote:
>>
>> Interesting. In that case, I'm going to guess this is a client
>> configuration problem. There's a clients support forum which might be a
>> better place to ask this, if the server side is working, which it seems
>> to be, and the client side isn't.

>
> Wauw, I tried *everything* for the last couple of days and I didn't
> succeed. I reinstalled the server (Suse Linux), I even installed
> Microsoft Windows to test eDirectory on it. But one thing I didn't try:
> a reinstallation of the client. Thank you David for pointing me in the
> right direction, because after a fresh installation everything works!
> I'm so happy now!
>
> THANK YOU!


I'm surprised that that made a difference, but happy to hear that you got
your problem resolved.


--
--------------------------------------------------------------------------
David Gersic dgersic_@_niu.edu
Knowledge Partner http://forums.netiq.com

Please post questions in the forums. No support provided via email.
If you find this post helpful, please click on the star below.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.