Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1188 views

iFolder 2.1.3; client not connecting - 105 error

Greetings. Using Netware 6.0SP5 - Was using iFolder 2.1.1 now using
2.1.3. Upgrade went fine without error.
Upgraded client software, now getting 105 errors. Found TID 10094889
which describes my problem exactly. However, when I modify the registry
setting on my WindowsXPSP2 pc, the iFolder client login process
automatically puts the two address back in the registry. I've uninstalled
the client completely, restarted the computer, made sure the registry was
clear of iFolder settings, and then reinstalled the client from scratch.
When I look at the NetWare logger screen on the iFolder server, I can
see "LOCATE_SERVER angiempi=<ifolder.domain.net;ifolder.domain.net:80>.
No matter what I do, I can't get the second DNS entry to stay out of the
registry on my machine. I delete it, but it comes right back whenever I
try to login to the iFolder client. It seems like the client is creating
the double entry. Open for suggestions. Thanks in advance. Angie
Labels (1)
0 Likes
2 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: iFolder 2.1.3; client not connecting - 105 error

angiempi@tds.net wrote:

> Greetings. Using Netware 6.0SP5 - Was using iFolder 2.1.1 now using
> 2.1.3. Upgrade went fine without error.
> Upgraded client software, now getting 105 errors. Found TID 10094889
> which describes my problem exactly. However, when I modify the registry
> setting on my WindowsXPSP2 pc, the iFolder client login process
> automatically puts the two address back in the registry. I've uninstalled
> the client completely, restarted the computer, made sure the registry was
> clear of iFolder settings, and then reinstalled the client from scratch.
> When I look at the NetWare logger screen on the iFolder server, I can
> see "LOCATE_SERVER angiempi=<ifolder.domain.net;ifolder.domain.net:80>.
> No matter what I do, I can't get the second DNS entry to stay out of the
> registry on my machine. I delete it, but it comes right back whenever I
> try to login to the iFolder client. It seems like the client is creating
> the double entry. Open for suggestions. Thanks in advance. Angie


Have you seen tip #20 here? http://nscsysop.hypermart.net/ifolder.html

--
--
Bert Plat
bert at my real box dot com

0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: iFolder 2.1.3; client not connecting - 105 error

Hi Bert.
Thanks for the info! Tip #20 resolved my issue. I'm back in business and
all clients are sync'ing now. Enjoy the holiday weekend!
Angie

> Have you seen tip #20 here? http://nscsysop.hypermart.net/ifolder.html
>
> --
> --
> Bert Plat
> bert at my real box dot com
>


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.