Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
762 views

ldap help needed

If this is not the right forum, please redirect me. I have an iFolder
server I am unable to add a user ldap on so I got TID10075010 to test
ldap authentication. The anonymous authentication works fine, but when I
try the non-secure (389) authenticated test, it fails with the message
"Failed to connect to ldap://(ipadrs):389". If I go on to test anonymous
and authenticated secure access, they both work. Can anyone tell me
what's going on and whether this implies something needs fixing?

The reason I'm doing this is that when I go to add a user ldap for the
new iFolder server (ver 2.03.01 on a Netware kernel), it fails with the
error messange "Unable to authenticate to new LDAP directory". How do I
get past this?

Final question, what is the latest current iFolder version for the
Netware kernel?
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: ldap help needed

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.