Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
429 views

nss issue

After updating one of my sles11sp2 / oes11sp1 servers to sles11sp3 /
oes11sp2, I cannot get into nss settings from the console.

If I try the command nssmu, I get:

NSS Management Utility - ERROR Either the Admin volume was not found or
you don't have rights to access it.


This server was updated via yast (online), and as near as I could tell
the update went fine.

ndsstat shows edir is running, time is in sync, can get into it via
imanager, etc.

There are no nss volumes on this server, but I should still be able to
bring up nssmu, correct?

Suggestions?

--
Stevo
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: nss issue - UPDATE

Ok, so this issue seems to be ok now, but having another issue.

Another server recently updated to sles11sp3 (forgot to do the oes11sp2
part, d'oh!) is having nss issues.

Running nssmu, I don't see my second hard drive, which actually
contains an nss volume of GW post office & domain folder structures.

Server is a VM, second hard drive is still around and attached to the
VM.

Second hard drive shows up in partitioner, just no partitions on it.

Any ideas?


--
Stevo
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.