Captain
Captain
190 views

Hac services not running on 2020.05

After upgrade from 10.63 IP4 to 2020.05 on DPS server. HAC services are not running. please help
0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Hi Jeevitha,

What was your upgrade scenario - in place, Linux/Windows, remote/embedded DB?

Silent or Gui upgrade? Silent or Gui configuration wizard?
Did you first run the configuration wizard on the gateway before attempting to start the DPS?

The first time the DPS starts it can take several hours to complete the upgrade tasks in part depending on what database maintenance was done prior to the upgrade itself, disk and network performance, number of CI's etc.

Have you checked these logs on the DPS for activity?

tail -F <TOPAZ_Home>/ucmdb/runtime/log/cmdb.dal.log

You can also monitor the below log files:

<TOPAZ_HOME>/log/supervisor/nanny_all.log

<TOPAZ_HOME>/ucmdb/runtime/log/startup.log

Hope that Helps!

James

 

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.