Big news! The community will be moving to a new platform April 21. Read more.
Big news! The community will be moving to a new platform April 21. Read more.
Ensign
Ensign
141 views

SiteScope 2019.08 Monitor summary Report

Hi Experts,

I am using SiteScope 2019.08 on Linux/windows OS and when I am trying to go to monitor summary report page then the page is coming as a white blank page. Pls suggest some solution to fix the issue.

 

Thanks in Advance,

Abby

0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Hello Abby

Based on your comments it seems that there may be a corruption between the monitors/alerts that can cause this. To validate, try to create the report with different groups (not the whole SiteScope tree) and check with which ones does not work. Then check for the monitor within for corrupted entities and recreate/update them.
If the issue persists, it may be better to open a ticket with support for a deeper research.

Regards
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.