UPDATE! The community will be go into read-only on April 19, 8am Pacific in preparation for migration on April 21. Read more.
UPDATE! The community will be go into read-only on April 19, 8am Pacific in preparation for migration on April 21.Read more.
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
184 views

VA discovery is not working, 'Virtualization' node group is empty

Hi,

 

I have HP OM9 on Windows 2008 and 11.14 agent, i have created VA to monitor ESX servers. It is successfully deployed, and successfully added to the HPOM console. opcragt is working fine. I have deployed below policies for discovery and instrumentation. However i'm not able to see anything in the 'Virtualization' node group....no vCenters, ESX, Operations Agent.

 

Policies I deployed,

- VI-Discovery

• InfraSPI-Messages
• AUTO_ADDITION_SETTINGS
• OPC_PERL_INCLUDE_INSTR_DIR

 

I can events like vCenter added/removed in the console for the VA(Linux node).

 

Thanks,

Raj

0 Likes
0 Replies
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.