Honored Contributor.. connection Honored Contributor..
Honored Contributor..
44 views

Group alias issue

Hi Team,

This issue critical to us please help asap.

we have central running in linux and we are running service start using windows ras, i created group alias in central and using in flow but it is getting error.

group alias.pnginputras.PNGalaisgroup.PNG

 

Thanks

0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Group alias issue

Hi connection,

 

Did you check the workers status from the topology view? Also, did you find any error on the logs when this happens?

 

Thanks! 

Carlos Rojas
Customer Support Engineer

If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a KUDOS by clicking on the STAR at the bottom left of the post and show your appreciation.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.