acoreq Absent Member.
Absent Member.
798 views

HTTPS in-accessible after re-install HPOO Central

due to DB change, i installed the sql to replacing previous MySql. as a result, i un-install the Central and Studio in order to re-install them.

during the installation of Central, all connectiong testing (including DB) is successful. the installation is very smooth and successful. but after it, when i try the PAS address(https://localhost:8443/PAS) in IE. it pops up the "security alert" box, after i click "Yes", it returns the page error "The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable"

i can not explain why it happens...

that the security alert box displayed means the HTTPS connection is ok. it could be the problem between Central and the SQL database??
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
acoreq Absent Member.
Absent Member.

Re: HTTPS in-accessible after re-install HPOO Central

one more interesting thing is...
i continue to install Studio, after it, i use the "admin" account to login Studio, it's successfully logged into the public repository....

since Central & Studio are installed on same server, i assume the repository Studio is connecting should be accessible from Central. it becomes more curious that why the IE returns the error above...
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.