Absent Member.. JRSalsbury Absent Member..
Absent Member..
294 views

New install of OO

Hello everyone

We recently had our old version of OO get corupted and go kablooie so we had to do a fresh install.

 

We are hitting a small error, we have all the prereqs installed and the executable ran all the way through but when we try to log onto central to check things out and move forward we cannot bring up central.

 

its a single server system and I am showing

RSCCentral started

RSJRas Started

RSScheduler started

system is a 2008 r2 8 gig ram 64 bit

 

Not really sure what else to check, I am pouring over the install docs again, any thoughts?

 

Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Absent Member.. JRSalsbury Absent Member..
Absent Member..

Re: New install of OO

follow up question,

 

When installing OO fresh, did you create your DB before install OO and name it after your creation or did you let the OO installation do everything for you?

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.