Dondon22 Respected Contributor.
Respected Contributor.
205 views

OO 10.70 - JVM Not Responding when starting Central

Hi!

OO 10.70 build no. 16

Central running Linux

I have this issue when starting Central... jvm not responding in xx minutes...

Then I saw this....

[root@rhlux4361 logs]# tail -f general.log
    33833 nanoseconds spent preparing 1 JDBC statements;
    15727842 nanoseconds spent executing 1 JDBC statements;
    0 nanoseconds spent executing 0 JDBC batches;
    0 nanoseconds spent performing 0 L2C puts;
    0 nanoseconds spent performing 0 L2C hits;
    0 nanoseconds spent performing 0 L2C misses;
    0 nanoseconds spent executing 0 flushes (flushing a total of 0 entities and 0 collections);
    3266 nanoseconds spent executing 1 partial-flushes (flushing a total of 0 entities and 0 collections)
}
2017-12-05 11:39:02,372 [WorkerFillBufferThread] (SqlExceptionHelper.java:144) WARN  - SQL Error: 17002, SQLState: 08006

Central hanged this morning then i stopped central but unable to start it...

Any inputs?

Regards,

Don

In IT there is no Magic, just Logic ^_^
0 Likes
1 Reply
AndreiTruta Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: OO 10.70 - JVM Not Responding when starting Central

Were you able to fix the problem?

Seems more related to the Database (Oracle) server.

Andrei Vasile Truta
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.