carlosgarza94
Visitor.
269 views

OO Central - Unable to deploy content pack

Hi, 

We were trying to upload a content pack to central but it was taking too long so we refreshed the page.

After that we tried to upload it again but it won't let us and showed us this message.

 

Another deployment, another reversion or another deletion is already running. Try it again later.

 

why this happens and how can we solve it?

Thank you in advance for your help.

0 Likes
1 Reply
Luis_V_OO Super Contributor.
Super Contributor.

Re: OO Central - Unable to deploy content pack

Hello Carlos,

              Regarding your issue, currently OO doesn't have a way to control the quality of a Content Pack deployment if for some reason the process is interrupted.

In order to alleviate the issue, please do the below:

Delete the records from the OO_DEPLOYMENT_PROCESSES and OO_DEPLOYMENT_RUN_STATE tables (each should contain only one record) to be able to run other deployments.

Once the above was executed, retry the Content Pack deployment.

 

I hope this information helps.

 

Regards,

Luis Quiros
Customer Support Engineer

If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a KUDOS by clicking on the STAR at the bottom left of the post and show your appreciation.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.