mostafa_hassan Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.
2490 views

OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

Hello ,

 

i am trying to do the simple example with CSA POC appliance , i have done service offering to compute sample vm of linux redhat , all these steps are done in CSA 4 POC appliance 14.04

 

 

Attached screenshot showing that the OO flows goes well till it try to take VM clone , but it fail with Primary Result: Couldn't connect to VIM service .

 

Any help Much appreciated !

 
Regards
Mostafa Hassan
Regards
Mostafa Hassan
--------------------------------------
If my post helped you, kindly click the 'Kudos' button.
Labels (2)
1 Solution

Accepted Solutions
mostafa_hassan Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

Issue has been solved , after modifing the Vcenter configuration from Using web server port to API port and working fine now .

 

https://vcenter

 

 

Regards
Mostafa Hassan
--------------------------------------
If my post helped you, kindly click the 'Kudos' button.
7 Replies
mostafa_hassan Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

Issue has been solved , after modifing the Vcenter configuration from Using web server port to API port and working fine now .

 

https://vcenter

 

 

Regards
Mostafa Hassan
--------------------------------------
If my post helped you, kindly click the 'Kudos' button.
Absent Member.. Paul_sylo Absent Member..
Absent Member..

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

 

What is the change you have did in this.

 

Can you pls help meout am stuck out in the same error

0 Likes
tatenda Absent Member.
Absent Member.

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

Hi,

 

What exactly did you change here currently experiencing the same problem.

0 Likes
mostafa_hassan Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

Sorry for delayed response !

 

problem was with the port number used in Service Access Point while configuring vCenter provider in CSA , i mean i was using https://vcenter:6443.

 

Correct SAP is https://vcenter or https://vcenter:8443

 

and my problem got solved ,

 

please let me know if that solve your problem too !

Regards
Mostafa Hassan
--------------------------------------
If my post helped you, kindly click the 'Kudos' button.
0 Likes
Absent Member.. SunilYadav Absent Member..
Absent Member..

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

I am Also facing same issue as Vcentre has been migrated to new IP,I have changed new IP in HPCSA provider section.

and port is open between HPCSA and VCentre Server.

Please advise if port between HPOO and VCentre also need to be open.

 

Regards,

Sunil Yadav

0 Likes
Absent Member.. raghuveer-anush Absent Member..
Absent Member..

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

hey iam also facing the same issue,but here iam tryng the virtual mcahine from HP-OO and iam getting the following error:

Couldn't connect to VIM service: Unreachable host: 16.184.xx.xx

Inputs provided are:

Host: Exsi host IP address

USername:

Password:

port: https and port number 7443(which i have set)

0 Likes
Absent Member.. SunilYadav Absent Member..
Absent Member..

Re: OO Flow VM "Clone Fail"

Jump to solution

My issue has been resolved post opening ports from CSA and OO servers.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.