Absent Member.. JasonCantrell Absent Member..
Absent Member..
44 views

[OO Tip] Interactive Help Guide failing to load in Chrome

Problem: 

Operations Orchestration (OO) 10.00 Studio Interactive Help Guide is failing to load in Chrome Version 30.0.1599.101.
Interactive Help Guide should work in all three of the major browsers without issue.
How to reproduce:
1. Access OO 10.00 or 10.01 server
2. Install Chrome (autoupdate the browser to 30.0.1599.101)
3. Set Chrome to be your default browser
4. From Studio, launch Help-->Help Contents
5. Observe bugged rendering of the help guide web panes
 
Solution: 
Problem happens because of security restrictions enforced by Chrome's same origin policy.
Workaround: starting chrome with the –disable-web-security parameter resolves issue.
This is also an enhancement request to track its progress: QCCR8C21665
 
Direct link to the document:
HP Support
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Labels (2)
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.