Absent Member.. Riyas Hussain Absent Member..
Absent Member..
862 views

Problem with accessing OO central and studio:http Error 503

Hi all,
I am using OO 7.5. When i tried to log in central it showing HTTP ERROR:503 SERVICE_UNAVILABLE. All the three services are running. I checked the central logs it shows

[07/Jul/2010:05:15:17 +0000] "GET /PAS HTTP/1.1" 503 1310 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.2; .NET CLR 1.1.4322)"
[07/Jul/2010:05:15:17 +0000] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 1150 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.2; .NET CLR 1.1.4322)".

I also tried to connect studio but shows there is no connectivity to the central. I checked with the studio logs it says the reason is

"Could not get the server's response for URL: https://ip address:8443/PAS/studio?service=login, reason: java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 503 for URL: https://ip address:8443/PAS/studio?service=login".

What will be the issue?

Thanks for your reply
A, Riyas Hussain
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Absent Member.. G_Ventura Absent Member..
Absent Member..

Re: Problem with accessing OO central and studio:http Error 503

Did you check if there's a firewall between your OO Studio and OO Central?
Try to telnet to Central from where Studio is installed on port 8443 and check for connection errors.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.