ALERT! The community will be read-only starting on April 19, 8am Pacific as the migration begins. Read more for important details.
ALERT! The community will be read-only starting on April 19, 8am Pacific as the migration begins.Read more for important details.
Cadet 1st Class Cadet 1st Class
Cadet 1st Class
283 views

Rest call to a flow is giving false run ids

We are facing a strange issue. When a flow is called via Rest webservices, the central is returning success for the web services and giving a runid which is irrelevant / old.

 

We couldn't find any execution with that run id. Also, the run id range is very old. For ex: If the rest call is made few mins ago, the run ids range from 10000-10010. But the rest call is returning runids in a older range (9400).

Did anyone come across such issues? Any suggestion on how to fix them is highly appreciated.

Labels (3)
0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Hello Vijayakumar Param,

 

Please open a support ticket to investigate this issue.

 

Regards!

Carlos Rojas
Customer Support Engineer

If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a KUDOS by clicking on the STAR at the bottom left of the post and show your appreciation.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.