Absent Member.. Scorpex Absent Member..
Absent Member..
59 views

AAL fails/times out

Hello,

We just upgraded to 9.31 patch0001 and so far everything seems to be working correctly without any issues, except for the Analyze Assignment Load report which after 3 - 5 minutes of running it displays a page that says "This Page can't be displayed"

 

Any thoughts as to why this would happen? (the report works when ran with less months but when I do 6+ months this happens)

 

Thanks!

Mig

0 Likes
2 Replies
CGut Absent Member.
Absent Member.

Re: AAL fails/times out

Hi Mig, 

 

Are you using IIS?
it is happening just with AAL report? Please provide steps to reproduce.
Please check your timeout parameters.
Please provide us what is the error message in the serverlog when the issue is reproducible.

 

Best Regards, 

Carolina. 

 


“HP Support
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.”
0 Likes
Absent Member.. Scorpex Absent Member..
Absent Member..

Re: AAL fails/times out

Hello Carolina,

I apologize for not responding sooner, for some reason the report started working correctly without any changes so I was unable to reproduce, I did verify to see if anything had changed in the parameters and timeout but my guess is that the DB was running slow that day and was timing out.

 

Thanks for the response though!

Mig

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.