Absent Member.. Scorpex Absent Member..
Absent Member..
176 views

Could not set field ERROR in 9.2

Jump to solution

Hello,

Can anyone tell me if this Parameter is still valid in 9.2 ?

UPDATE_NON_EDITABLE_FIELDS_BY_RULES=true

 

I updated our test environment to 9.2 but the rules that are attempting to update fields that are not editable are giving me the following error: "Could not set field '<FIELD_NAME>' to value 'test' in Rule 22 - '<RULE_NAME>'"

 

If I change the field that the rule is supposed to update to make it editable it works without an issue.

 

Any thoughts?

 

Thanks!

Mig

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Absent Member.. Scorpex Absent Member..
Absent Member..

Re: Could not set field ERROR in 9.2

Jump to solution

I have now upgraded to 9.31 and after changing the value in the Administrator Console to false then back to true and restarting the server it seems to be working again, either it was broken for 9.2 before the patch or the server was not reading the value correctly after the upgrade.

 

Thanks!

Mig

0 Likes
3 Replies
Absent Member.. Alonso_A_PPM Absent Member..
Absent Member..

Re: Could not set field ERROR in 9.2

Jump to solution

Hello Mig,

 

Could you please attach some screenshots to the thread?

 

Maybe I can try it in-house.

 

The parameter is still valid in 9.22 not sure why it not functioning...

 

R/

Alonso 

0 Likes
Absent Member.. Scorpex Absent Member..
Absent Member..

Re: Could not set field ERROR in 9.2

Jump to solution

Hello Alonso, 

after this post I realized that we do not have the JDK installed but instead we are using JRE, the reason I noticed this was that I was thinking that perhaps applying the patch would fix this issue but was unable to deploy the service pack 2 in order to bring the instance to 9.22

 

I have contacted our Server team and they will be installing the correct Java version. 

 

That being said we are not up to 9.22 yet, would this be causing the issue? attached are the screenshots you requested. 

 

Thanks!

Mig

0 Likes
Absent Member.. Scorpex Absent Member..
Absent Member..

Re: Could not set field ERROR in 9.2

Jump to solution

I have now upgraded to 9.31 and after changing the value in the Administrator Console to false then back to true and restarting the server it seems to be working again, either it was broken for 9.2 before the patch or the server was not reading the value correctly after the upgrade.

 

Thanks!

Mig

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.