Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
174 views

Database connection lost - Issue with PPMC at a specified time range

Hi Team,

 

We are using PPMC 9.14 and need assitance with a wierd problem we are currently facing.

 

The PPMC tool suddenly have a Lag and Errors while logging in between 3:00 to 6:00 PM. When looked at Server log(for past 2 days), the log shows the below error at the same time period.

 

2013/11/14-03:36:20.091 : Database connection lost

 

however when enquired with the DBA on any such issues at DB End, DB Log does not show any signs of disconnection happening at that time, rather no connection lost at all.

 

if at all the similar issues are faced by you and issue was resolved, please reply back with details to help in resolving our problem.

 

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

You could be seeing network connectivity or capacity issues between the PPM server and the database server. That would cause problems for PPM and the database would never know.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.