Govardhan07 Super Contributor.
Super Contributor.
63 views

One of our PPM node stopped automatically

Hi,

We have two nodes in PPM, one of it stopped automatically.

We are doing weekly restart of PPM as recommended by HP.

We are unable to find the exact cause of the issue, I have attached the logs of two nodes, Node one was stopped automatically.

We are using HP PPM 7.5.

Please respond

0 Likes
1 Reply
Outstanding Contributor.. Loc_Nguyen_PPM Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Re: One of our PPM node stopped automatically

Hi Govardhan07,

 

Regarding your issue, first I would like to tell you that PPM 7.5 has reached EOL and now it is out of support. We encourage you to upgrade your system to a newer and supported version like 9.14 or higher, where we have lots of new

features and lots of bugs are fixed, so we can assist you on your issue. However, I will try to investigate on this issue to find whether we have a way to fix it.

 

After looking through the server logs, we found "The Network Adapter could not establish the connection" error thrown, which shows that the network communication is broken.

Please verify the network when PPM goes down. Do you see any issues over there?

 

 

Hope this helps,

“HP Support
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.”
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.