Absent Member.. RsmARSLN Absent Member..
Absent Member..
319 views

PPM services are not starting

Hi,

We have cluster system and 2 node for PPM. We migrated PPM file systems from two machine Windows to two Linux machine. We reconfigured server.conf for linux enviorement. Ppm services are starting of runnig on the first node but some services are not starting of running second node.

I attached screenshot.

Thanks.

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.. Oscar_Pereira Absent Member..
Absent Member..

Re: PPM services are not starting

Hi,

I recommend to review the following parameters are generally the most important to start up a Node.


com.kintana.core.server.BASE_PATH=
com.kintana.core.server.HTTP_PORT=

com.kintana.core.server.SERVER_NAME=

com.kintana.core.server.BASE_URL=
com.kintana.core.server.SERVICES_ENABLED=

Also i would only enable services in ONE node,  set one not to True and other to false for the parameter SERVICES_ENABLED

 

Thanks,

Oscar Pereira

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.