Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1050 views

Running First Replication using PlateSpin Image Container


Hi All,

i have a problem when running first Replication.
I'm using workload protect image method.
i already check all requirement and meet the all requirement in the
documentation.
The progress of first replication stuck in copy data (2%).
i have tried to leave the replication for 1 day, but still the progress
stuck in copy data (2%).
any suggest for this problem resolution.


thanks


--
3f3ndy
------------------------------------------------------------------------
3f3ndy's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=126227
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=454713

0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Running First Replication using PlateSpin Image Container


In this kind of situation, seeing some diagnostics would be very useful.
What version of Protect are you using? Did you configure any services
to be stopped during the replication? Are any of those services Anti
Virus? Some services do not stay stopped, so the job will hang forever.


--
zeevromm
------------------------------------------------------------------------
zeevromm's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=77856
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=454713

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.