Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE
Highlighted
tony999 Absent Member.
Absent Member.
6756 views

ALM Rest API posting design steps

Hi,

I am trying to add tests and design steps using the rest API.

I post the test ok but when I try and post the design-step it fails with a 500 error.  

I am using ALM version 12

I am using the following URL

http://hpqc.perceptive.com/qcbin/rest/domains/{domain}/projects/{project}/design-steps

I try posting the following:

string AuthenticationXML1 = @"<?xml version=""1.0"" encoding=""UTF-8"" standalone=""yes""?>
<Entity Type=""design-step"">
<Fields>
<Field Name=""attachment""><Value></Value></Field>
<Field Name=""description""><Value>test</Value></Field>
<Field Name=""user-02""><Value>test</Value></Field>
<Field Name=""expected""><Value>test</Value></Field>
<Field Name=""has-params""><Value></Value></Field>
<Field Name=""link-test""><Value>1761</Value></Field>
<Field Name=""user-01""><Value>test</Value></Field>
<Field Name=""name""><Value>blar</Value></Field>
<Field Name=""step-order""><Value>4</Value></Field>
<Field Name=""user-03""><Value>test</Value></Field>
<Field Name=""parent-id""><Value>1761</Value></Field>
</Fields>
<RelatedEntities/>
</Entity>";

Any thoughts?

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.