Our vBulletin migration is complete.
Welcome vBulletin users! All content and user information from the Micro Focus Forums (vBulletin) site has been migrated to this site. READ MORE.
Highlighted
Absent Member.. ElenaK Absent Member..
Absent Member..
2048 views

Can't start ALM 11 service after Sprinter installation.

Jump to solution

I installed ALM11, it works ok, i can log-in to Site administrator, add new project and users. But if I install Sprinter add-on, I can't use it because ALM service doesn't start.

Where was I wrong? Do I need to install some patches for make it work together?

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Absent Member.. ElenaK Absent Member..
Absent Member..

Re: Can't start ALM 11 service after Sprinter installation.

Jump to solution

Only patch 1 is installed.

Win server 2008 SP2.

Yes, i installed ALM server and Sprinter on one mashine. Probably, it was my mistake... Will try install Sprinter on client's mashine and will write if it will help. Thanks for advise!

0 Likes
4 Replies
Absent Member.. Trudy Claspill Absent Member..
Absent Member..

Re: Can't start ALM 11 service after Sprinter installation.

Jump to solution

What patch level are you currently at?

 

What operating system are you running on?

 

Are you talking about installing the ALM application and Sprinter on the same system?  I mean, typically ALM is "installed" on a server and then accessed from a workstation.  And Sprinter is typically installed on the workstation, not the server hosting ALM.

[If this post solves or helps solve your issue, mark the thread as solved and give KUDOS to the author for their assistance.]

(Opinions expressed in my postings are mine alone, and do not reflect the opinions of my employer.No warranties express or implied for any solution/suggestion posted.)
0 Likes
Absent Member.. ElenaK Absent Member..
Absent Member..

Re: Can't start ALM 11 service after Sprinter installation.

Jump to solution

Only patch 1 is installed.

Win server 2008 SP2.

Yes, i installed ALM server and Sprinter on one mashine. Probably, it was my mistake... Will try install Sprinter on client's mashine and will write if it will help. Thanks for advise!

0 Likes
Absent Member.. Trudy Claspill Absent Member..
Absent Member..

Re: Can't start ALM 11 service after Sprinter installation.

Jump to solution
You might also want to consider getting the current ALM patch installed. They just released Patch 3 v2.
[If this post solves or helps solve your issue, mark the thread as solved and give KUDOS to the author for their assistance.]

(Opinions expressed in my postings are mine alone, and do not reflect the opinions of my employer.No warranties express or implied for any solution/suggestion posted.)
0 Likes
Fredotech
Visitor.

Re: Can't start ALM 11 service after Sprinter installation.

Jump to solution

you can not run sprinter on the same machine running  QC ALM Server.  if you unistall sprinter.  it will then work.

 

 

You will need to use sprinter on a diffrent machine.  took me 7 installs to figure this out

www.fredotech.com
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.