Hover-over is not working as expected in SM web client

Idea ID 1654116

Hover-over is not working as expected in SM web client

0 Votes

1 support case number  information

https://softwaresupport.softwaregrp.com/case-manager/SD02182109

you can find more detail information over there

 2 web client :  take IM module as exmple,  please see the screen shot i enclosed.

Z178(Yan...) is marked as inactive in contacts table, then the hover-over will not display any information any more.  it works fine in windows client.

screen shot.jpg

5 Comments
Valued Contributor.
Valued Contributor.

We can not reproduce it OOB,  checked OOB the hover-over will always display contact information no matter the contact record is inactive or active.

Please clarify the issue with more detailed STR.

 

Micro Focus Frequent Contributor
Micro Focus Frequent Contributor
Status changed to: New Idea

@Bing_zhang 

We can not reproduce it OOB,  checked OOB the hover-over will always display contact information no matter the contact record is inactive or active.

can you share mode details here? If not, we will consider to close this idea, thank you.

Visitor..
Visitor..

it happens on sm941 webclient. which platform did you try pl?

Valued Contributor.
Valued Contributor.

We tried in 9.41 and can not reproduce it OOB.

Micro Focus Frequent Contributor
Micro Focus Frequent Contributor
Status changed to: Declined
 
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.