Our vBulletin migration is complete.
Welcome vBulletin users! All content and user information from the Micro Focus Forums (vBulletin) site has been migrated to this site. READ MORE.
aitcvikas Absent Member.
Absent Member.
893 views

CLE Configuration challenge

I tried to configure CLE on Machine where installation and configuration was successful but I see following challenges:

1. On Window login screen forget password link is not showing which we tackled via clt+Alt+Del and go on screen change password link where I found forget password link.

2. Click on forget password link it open restricted browser where show cert issue as "res //ieframe.dll/invalidcert.htm sslerrorbelow" and not to open that link on that browser.

I tried to multiple setting inside the internet setting but it is now working please suggest any idea to resolve this.

CLE version is 4.2 and machine using windows server 2012 R2

Note: any way to remove cert validation from restricted browser.
0 Likes
3 Replies
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: CLE Configuration challenge

aitcvikas,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
aitcvikas Absent Member.
Absent Member.

Re: CLE Configuration challenge

Any Update on this ? Please update to us ASAP.


Regards
Vikas
0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: CLE Configuration challenge

aitcvikas;2494803 wrote:
Any Update on this ? Please update to us ASAP.


Regards
Vikas


Hi Vikas,

Welcome to the Micro Focus forums!

We haven't been ignoring you...

These forums are monitored by volunteers. We try to help on a best effort basis. If no one responded to your post, it is likely that no one has an answer for you.

If this is an urgent matter, I suggest you open a Service Request with Micro Focus Technical Support.
_____
Kevin Boyle - Knowledge Partner - Calgary, Alberta, Canada
Who are the Knowledge Partners?
If you appreciate my comments, please click the Like button.
If I have resolved your issue, please click the Accept as Solution button.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.