ahidalgo1 Absent Member.
Absent Member.
1029 views

Error at login


Getting this error at login but everything seems to work. Going through
the logs and I see this:
Caused by: java.lang.NoSuchMethodError:
javax/servlet/http/Cookie.setHttpOnly(Z)V​

Is this because I have yet to setup https?

javax.servlet.ServletException: javax.servlet.ServletException: Filter
execution threw an
exceptionpassword.pwm.http.filter.SessionFilter.processFilter(SessionFilter.java:102)password.pwm.http.filter.AbstractPwmFilter.doFilter(AbstractPwmFilter.java:62)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)password.pwm.http.filter.AbstractPwmFilter$PwmFilterChain.doFilter(AbstractPwmFilter.java:100)password.pwm.http.filter.ApplicationModeFilter.processFilter(ApplicationModeFilter.java:69)password.pwm.http.filter.AbstractPwmFilter.doFilter(AbstractPwmFilter.java:62)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)password.pwm.http.filter.RequestInitializationFilter.doFilter(RequestInitializationFilter.java:94)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)password.pwm.http.filter.GZIPFilter.doFilter(GZIPFilter.java:68)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:127)org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:103)org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:293)org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:861)org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:606)org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:489)java.lang.Thread.run(Thread.java:809)


--
ahidalgo
------------------------------------------------------------------------
ahidalgo's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=10766
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=55460


0 Likes
5 Replies
Highlighted
ahidalgo1 Absent Member.
Absent Member.

Re: Error at login


I installed on SLES 11 SP4, going to try on SLES 12 and see if I have
better luck with it.


--
ahidalgo
------------------------------------------------------------------------
ahidalgo's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=10766
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=55460


0 Likes
Knowledge Partner Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Error at login

It would help to know what you had done to setup this environment. Which
version/brand of Java did you download to use? Which Tomcat version? Has
this ever worked, or is this a first attempt? Documentation link with
steps followed?


--
Good luck.

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...
0 Likes
ahidalgo1 Absent Member.
Absent Member.

Re: Error at login


I did the exact same setup with SLES 12 SP1 rather than SLES 11 SP4 and
everything is working! Major difference is Tomcat 8 instead of Tomcat
6.

Thanks,

Al


--
ahidalgo
------------------------------------------------------------------------
ahidalgo's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=10766
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=55460


0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Error at login

ahidalgo <ahidalgo@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:
>

I did the exact same setup with SLES 12 SP1 rather than SLES 11 SP4 and
everything is working! Major difference is Tomcat 8 instead of Tomcat
6.
>


If I recall the doc correctly. Only tomcat 7 & 8 are supported for latest
SSPR (3.3.x)

Support for tomcat 6 was dropped and tomcat 8 added when sspr went from
version 3.2.x to 3.3




--
ahidalgo
------------------------------------------------------------------------
ahidalgo's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=10766
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=55460

>




--
If you find this post helpful and are logged into the web interface, show
your appreciation and click on the star below...
Alex McHugh - Knowledge Partner - Stavanger, Norway
Who are the Knowledge Partners
If you appreciate my comments, please click the Like button.
If I have resolved your issue, please click the Accept as Solution button.
0 Likes
Knowledge Partner Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Error at login

Yes, that is true. From 3.2:

https://www.netiq.com/documentation/sspr3/adminguide/data/b14gnexp.html

and from 3.3;

https://www.netiq.com/documentation/self-service-password-reset-33/adminguide/data/b14gnexp.html#b14vi1nh

--
Good luck.

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.