Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
632 views

IE10, Java, no text output to login screen


Workstation information:
Windows 7 x64
Securelogin 8.0.4.0
IE10
Java version 6 update 33

Problem:
When site opens Securelogin recognize Web Application ok.

Site loads Java application inside IE frame (java.exe and
jp2launcher.exe starts) . No editboxes or buttons are recognized inside
frame when using Wizard to teach application.

Converted to Application Definition script.

Username and password are asked by Securelogin and saved to user ok.

I can delay Securelogin scripting with "Delay" and debug with
"MessageBox" commands but when login view is loaded and script is trying
to put username/password nothing goes to login screen.

Focus is (blinking cursor) in username box.

Typing manually with keyboard works ok.

Basic script where username and password are outputted (works in all the
other applications until now):


Type -raw $username
Type -raw "\t"
Type -raw $password
Type -raw "\t\n"

I have tried to find a way to "refresh" keyboard output focus to IE
frame etc. but no luck.

How can i force output focus inside IE main frame?

Can i relaunch the same web application script from begining so that IE
plugin somehow reinitializes keyboard focus and text outputted to IE is
going to Java-based login sceen?


--
ISTEKKIJHY
------------------------------------------------------------------------
ISTEKKIJHY's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=9271
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=53906

0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: IE10, Java, no text output to login screen

ISTEKKIJHY,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your issue been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://www.netiq.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.netiq.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.netiq.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your NetIQ Forums Team
http://forums.netiq.com


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.