Not applicable
592 views

Only first character of username is written to account field

Hello

I have an application where SecureLogin writes only first character of username to account field. Character is written several times. Same issue with password field. Correct username is stored to Directory and MessageBox show correct username. This is working with 8.1.1 version. Windows 10 requires SecureLogin upgrade and this is not working even with newest 8.7 HF1 hotfix version. This is simple "Type -raw $username" to account field. Can anyone please help me to solve this issue.

Best regards,
Markku
0 Likes
3 Replies
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: Only first character of username is written to account field

markku,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
pvdinesh Absent Member.
Absent Member.

Re: Only first character of username is written to account f

Hi Markku,
We are not able to reproduce this issue. Type -raw command worked without any issue on Windows 10 OS on our local environment.
Can you please add some delay before and after "Type -raw" command and check its functionaly (just for debugging purpose).

Also, please try with different application and see whether the issue is specific to an application.

You can try with a simple notepad application.
Dialog
Title "Untitled - Notepad"
EndDialog
Type "Username: "
Type -raw $username
Type "\n"
Type "Password: "
Type -raw $password

Regards,
Dinesh
0 Likes
Not applicable

Re: Only first character of username is written to account f

Hi

I have tested Type -RFaw with other applicastions and it is working just fine. NXClient is only application with this issue. I have also tested with newwer NXclient version and is is not working. I added constant text to account field and it is writing only first character. Then short delay and write account. Screeen show that Type command is again writin first character of constant text. Nothing from account. Password variable works differently to account field. It is writing some characters from password variable but not all.

Best regards,
Markku
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.