Daza Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
565 views

Installing component Software Repository - Content --Error

Hi,

 

The following error occurs while installing HPSA 10.20 core.

 

[May-18-2015 16:03:27] >>>>Installing component Software Repository - Content (install once per mesh)
..................................WARNING: an error was detected while running an external
command or script.  The output follows:
oupload -N OPSWpytwist-60.0.55126.0.zip (Unix) -d '/Opsware/Tools/Python Opsware API Access' -K  -O170093 -O140076 -O80100 -O170095 -O60001 -O20028 -O70029 -O90800 -O60029 -O10029 -O190077 -O180077 -O60002 -O170096 -O90300 -O80029 -O100035 -O10096 -O90600 -O20076 -O61100 -O70100 -O170094 -O90100 -O10028 -O20056 -O30056 -O20096 -O180076 -O170098 -O190076 -O230078 -O50076 -O100036 -O50200 -O50201 -O230076 -O50202 -O20100 -O90200 -O10044 -O30007 -O427453 -O427452 -O120076 -O120077 -O40774 -O1080007 -O40039 -t"ZIP Archive" -gspin --opswgw 25.32.247.15 --opswgwport 3003  -q Linux/OPSWpytwist-60.0.55126.0.zip
Not uploaded yet. Uploading ...
Retrying upload ...
Retrying upload ...
Traceback (most recent call last):
  File "./command.py", line 32, in main
  File "./controller.py", line 51, in handle
  File "./controllers/word_upload_controller.py", line 135, in _handle
  File "./lib/word_commands/upload.py", line 319, in execute
  File "./lib/word_commands/common.py", line 31, in parseErrorReply
OpswareError:
  been_cascaded:  0
  error_id:  HPSA-1571
  error_name:  ocli.serverError
  faultCode:  101
  faultString:  ocli.serverError
  hostname:  qabsac01.europe.com
  line:  31
  method:  parseErrorReply
  module:  common.py
  params:  {'name': 'Internal Word Error', 'value': '', 'troubleshooting': 'If problem persists, please contact your Opsware administrator.', 'key': 'word_internal_error', 'cause': 'com.loudcloud.opsware_common.errors.OpswareError:OpswareError: wordclient.parseResponseError [ module: UploadCommand, method: execute, line: 130, hostname: qabsac01.europe.com, timestamp: Mon May 18 16:05:21 UTC 2015, response:  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>502 Bad Gateway</title> </head><body> <h1>Bad Gateway</h1> <p>The proxy server received an invalid  response from an upstream server.<br />  </p> <hr> <address>Apache Server at 127.0.0.1 Port 81</address> </body></html> , traceback:  java.io.PrintWriter@70c3aa3c, message:  Non-XMLRPC response received ]', 'desc': 'An internal error occurred in the word.'}
  request:  UNKNOWN
  tb_chain:  []
  timestamp:  18/May/2015 160521
  timeticks:  1431965121


Error Encountered

SUMMARY:
Name: ocli.serverError
Description: The OCC server experienced an error.
Solution: ['Please contact your SA Administrator.']

DETAILS:
Time: 18/May/2015 160521
Hostname: qabsac01.europe.com
Failed to upload after three attempts.
Failed to upload

FAILURE (Could not run upload for OPSWpytwist-60.0.55126.0.zip (Unix))

[May-18-2015 16:05:21] Component installation script encountered an error (exit status 1)
[May-18-2015 16:05:21] Exiting Opsware Installer.

 

Please let me know your suggestions,

 

Thanks,

Daza

0 Likes
3 Replies
Probirdas Respected Contributor.
Respected Contributor.

Re: Installing component Software Repository - Content --Error

Hi,

 

As my personal experience better to approach HP Support servises. Because these type of errors come based on environment . It is not like generic error where our SA guys can answer. I have faced problem during HPSA upgrade 10.20, HPSA support guys only resolved. Even here we have HP SA experts , I dont think so that they will spend time to analyze this error as they are busy.

 

Here we get answers only for simple operations and basic errors. This is all my experience in this forum.

 

 

Regards,

Uday

0 Likes
Absent Member.. loan Absent Member..
Absent Member..

Re: Installing component Software Repository - Content --Error

hello Daza,

did you solve it ? I got the same error but when i am trying ti upload packages bigger than 3GB (command cli or hpsa client).

Thanks for any feedback.

Loan

 

 

0 Likes
Srinivaslogic
Visitor.

Re: Installing component Software Repository - Content --Error

Rerun again, it may solve your issues.

Regards,

Sri

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.