pskarthic Absent Member.
Absent Member.
1852 views

Service Desk installation problem

I have problem installing Service Desk 7.4

After installing the software, I configured database(MySQL), tested the connection and it showed success message, when tried to save the configuration I got error "could not execute query". When I checked the logs I found statement
"Table 'servicedesk.version' doesn't exist"
, then I tried created all the tables manually but even that didn't helped. What should be the problem, anyone has ideas, please share it.

Additionally I got below exceptions at application startup, anything related to this?

SEVERE [localhost-startStop-1] org.apache.catalina.session.StandardManager.startInternal Exception loading sessions from persistent storage
java.lang.NullPointerException
Tags (1)
0 Likes
2 Replies
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: Service Desk installation problem

pskarthic,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
mark75081 Absent Member.
Absent Member.

Re: Service Desk installation problem

I too am having the same issue here.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.