Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
toomas_aas Absent Member.
Absent Member.
752 views

https access

I just set up a new SD 7.0.3 appliance. It seems that web access works only with http. Attempts at https connection end with just 'connection reset'. How can I get web access working with https?
0 Likes
2 Replies
toomas_aas Absent Member.
Absent Member.

Re: https access

Since the appliance is running on SLES and web access is via Apache, all that was really needed was to get https working in Apache. I'm sure there are a number of howtos regarding this, so I won't go into more detail here.
0 Likes
padharsh1 Absent Member.
Absent Member.

Re: https access

You may want to look at the below article that discusses the steps to enable https for Novell Service Desk

https://www.novell.com/communities/coolsolutions/novell-service-desk-enable-https/
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.