Highlighted
Absent Member.. Federico Chaves Absent Member..
Absent Member..
236 views

Dinamic sub-form showing wrong values.

Hello experts,

 

Im currently on HPSM 9.32.

 

In request module, i´m using a subform to show specific fields, depending on the request type.

 

So for the input of the subform in using $L.subform.

and in FC (table and form) in all events, im using $L.subform=format in $file

Where format is a value i have in the request with the name of the subform i want to load.

 

also, im calculating the $L.subform in the display screen for ocmq.

 

 

Usually, this works fine, but at random times/conditions im getting "stuck" forms.... (i get the wrong subform, the one that was previusly open). But i check the contents of $L.subform and it have the correct value.

 

I see this configuration works and doesnt have the issue in "search" forms.

 

Is there any help/guidance you can give as on how to resolver this issue?

 

Thanks in advance.

Best Regards,

Federico Chaves
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.