Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
370 views

HTML Editor not working

Jump to solution

Hello,

We have a client with Windows 7 SP1 and I.E 11 and the HTML editor does not display properly in the Windows Client (version 9.40). 

Is there anything I can check? The support matrix simply says the below, which they do

"Note: For the HTML Editor to work correctly in the Windows client, the client machine must have a version of Internet Explorer installed that is supported for the web client."

Thanks,

Cory

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: HTML Editor not working

Jump to solution

Hello Cory,

The problem you are encountering sounds like it may be related to a known issue. Please review the workarounds below and test them to see which works better for your particular environment:

Workaround1:

Change value of registry entry "ServiceManager.exe" in the location below to 8888

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeaturControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION

 Workaround2:

  1. Modify <Installation Path>/eclipse.ini to add the configuration below to the end of the file

-Dorg.eclipse.swt.browser.IEVersion=8888

 2.Click <Installation Path>/eclipsec.exe to start SM Win Client.

If this resolves your issue, please remember to Accept as Solution.

If you find that this or any other post resolves your issue, please remember to click "Accept as Solution". If you are satisfied with anyone’s response, please remember to give them KUDOS by clicking on the "thumbs up" at the bottom left of the post to show your appreciation.

View solution in original post

4 Replies
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: HTML Editor not working

Jump to solution

Hello Cory,

   How exactly is it being displayed? Can you share a screenshot?

Regards, 

0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: HTML Editor not working

Jump to solution

It is the html editor object, I have attached a screenshot.

0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: HTML Editor not working

Jump to solution

Hello Cory,

The problem you are encountering sounds like it may be related to a known issue. Please review the workarounds below and test them to see which works better for your particular environment:

Workaround1:

Change value of registry entry "ServiceManager.exe" in the location below to 8888

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeaturControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION

 Workaround2:

  1. Modify <Installation Path>/eclipse.ini to add the configuration below to the end of the file

-Dorg.eclipse.swt.browser.IEVersion=8888

 2.Click <Installation Path>/eclipsec.exe to start SM Win Client.

If this resolves your issue, please remember to Accept as Solution.

If you find that this or any other post resolves your issue, please remember to click "Accept as Solution". If you are satisfied with anyone’s response, please remember to give them KUDOS by clicking on the "thumbs up" at the bottom left of the post to show your appreciation.

View solution in original post

Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: HTML Editor not working

Jump to solution

Thank You very much it worked. Though to add, you can just add that line to the servicemanager.ini and launch the SM windows client the normal way instead of using the eclipse exe.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.