Our vBulletin migration is complete.
Welcome vBulletin users! All content and user information from the Micro Focus Forums (vBulletin) site has been migrated to this site. READ MORE.
Audrey H. Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.
186 views

Related sloresponse records deleted on close of IM

Hi,

In our environment (SM9.40 PD), when we close an IM, all it's related sloresponse records get deleted.  HP have told me that OOB that does not happen, so I have sent them a trace to see if they can figure out why it is happening for us.  I thought I would also check here to see if anyone has already come across this issue and knows the answer.

In my trace I can see that it is happening based on the sla.delete.sloresponse RAD panel in the sla.refresh.active RAD app, but I still cannot trace back to see what the origins of the delete decision are.  I assume there is some setting, or configuration that says delete, or don't delete, but I could not find it in any obvious place.  Any help would be appreciated.

Audrey

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.