Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..
653 views

SM 9.40 Internet Explorer 11 Slow and Loading Problem

Dear All ;

We have a problem 9.40 with IE 11 Version. When connect to localhost with IE 11 page comes very very late maybe 3 or 4 mins . But when use Google Chorme page comes very fast

Is any idea about it ?

Best Regards.

Tags (1)
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: SM 9.40 Internet Explorer 11 Slow and Loading Problem

Turn off the IE11 enterprise mode. I saw this in a SM support tip a few weeks back. 9.40 is not compatible with IE enterprise mode.

0 Likes
Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..

Re: SM 9.40 Internet Explorer 11 Slow and Loading Problem

Hi ; We turned off Enterprise Mode and restart but doesnt work ? There is no problem on Google Chrome only problem with IE 11 Any Idea ?
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.