Highlighted
Respected Contributor.
Respected Contributor.
301 views

error in display application

Jump to solution

Hi  has succeded to trash my  test 9.41 environment   got this message in the log file  

9140( 9408) 05/08/2018 08:54:31 RAD E Error in Display Condition: not (null(revision.file in $L.object)) and (index("SysAdmin", $lo.ucapex)>0 or index("programmer", $lo.ucapex)>0)
9140( 9408) 05/08/2018 08:54:31 RAD E Display application error exit has been taken. $L.ds.idx= L.ds.desc={"Add", "OK", "Cancel;Done Searching", "Back;Done Searching", "Save", "Delete", "Open Report;Open OO Flow Result Report", "Find", "Fill", "Next", "Previous", "Print", "Validity Lookup", "Export/Unload", "IR Query", "Notify", "Alternate Forms;Select Alternate View", "View Localized Record Tags", "View NotesDocument", "View NotesDocument", "Retry InfoCare Update action", "Retry InfoCare Update action", "Retry InfoCare Update action", "Retry SOAP Operations for selected record", "Revision>Create Revision", "Revision>View Revisions", "Expand Array", "Menu", "Add User to Member List", "Add User to Approver List", , "Mass Add", "Mass Update", "Mass Delete", "Mass Unload", "Count;Count Records in the List", "Custom Sort;Custom Sort", "Print List", "Refresh", "Modify Columns", "Export to Excel", "Export to Text File", "Save As View", "Generate Check", "Sort Application Array", "Sort Assignment Array"}   

any ide where to look  ?

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Respected Contributor.
Respected Contributor.

Re: error in display application

Jump to solution

Found where error was a bad process  record caused this to happens  load in an backaupp from  production system and it worked 

View solution in original post

0 Likes
3 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: error in display application

Jump to solution

My guess is that the issue is a User Condition or Execute Condition in a Display Option record.  I bet it's the (revision.file in $L.object) part...never seen $L.object as part of a Display Option condition, but I could be wrong.

Try doing a search in Display Options.

0 Likes
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: error in display application

Jump to solution
Divide and conquer strategy for cases like yours..
Set the condition to true and see if the error persists.
If not, start to add piece by piece of your condition till you find the reason.
Regards,
Breno Abreu

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
0 Likes
Highlighted
Respected Contributor.
Respected Contributor.

Re: error in display application

Jump to solution

Found where error was a bad process  record caused this to happens  load in an backaupp from  production system and it worked 

View solution in original post

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.