Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
200 views

seems to be already running hpsm 9.50

Jump to solution

Hello
I copied the base to work in a test environment, but it turns out that you need to stop the application server. This prevents the test server from starting on this database.

RTE E Starting system: server_live.13080, but system: server_test.13080 seems to be already running on this data base.

How can I fix this? What should I change in the database so that I can work with it?

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

In the RUN folder, run sm -unlockdatabase.  That will remove the lock that was set on the db when you copied it.

View solution in original post

0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

In the RUN folder, run sm -unlockdatabase.  That will remove the lock that was set on the db when you copied it.

View solution in original post

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.