Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE

Why do I have "blank" reports after upgrading from SilkCentral Test Manager 8.1 to 8.1.1?

Why do I have "blank" reports after upgrading from SilkCentral Test Manager 8.1 to 8.1.1?

Problem:

Why do I have "blank" reports after upgrading from SilkCentral Test Manager 8.1 to 8.1.1?

Resolution:

QUESTION
----------------------------------

Why do I have "blank" reports after upgrading from SilkCentral Test Manager 8.1 to 8.1.1?

ANSWER
----------------------------------

One possible reason for this is that after an update, SilkCentral Test Manager may still (for reports), be looking for the content in the old 8.1 folder and not the new 8.1.1 folder (under Program Files). By copying over the old existing content of the 8.1 folder to the 8.1.1 folder, you should be able to activate the report server and view reports.

This issue can be due to not re-booting after the initial uninstall and after the re-install of the new product.

Old KB# 24632

DISCLAIMER:

Some content on Community Tips & Information pages is not officially supported by Micro Focus. Please refer to our Terms of Use for more detail.
Top Contributors
Version history
Revision #:
1 of 1
Last update:
‎2013-02-15 19:47
Updated by:
 
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.