Absent Member.
Absent Member.
925 views

Error when launching Tests

Hello,

When I launch my test suite I have the following error:

03/03/2016 +0100 14:55:39.481 SilkTest Workbench [SilkTestWBProjectName=DOProject, SilkTestWBscriptName=Test_01_59, SilkTestWBscriptType=.NET Script, playbackOptions=No Screenshots]
03/03/2016 +0100 14:55:39.481 Start executing script: Test_01_59
03/03/2016 +0100 14:55:47.766 dispose all the COM objects
03/03/2016 +0100 14:55:47.939 before COM4J cleanup
03/03/2016 +0100 14:55:47.939 cleanup finished
03/03/2016 +0100 14:55:47.939 com4j.ComException: 8004012d (Unknown error) : Attempt to insert item with key Test_05_02. Item is already in the collection.
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  : .\invoke.cpp:517
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com4j.Wrapper.invoke(Wrapper.java:166)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.sun.proxy.$Proxy15.dotNETScripts(Unknown Source)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.borland.sctm.testlauncher.SilkTestWorkbenchTestExecutor.executeDotNetScript(SilkTestWorkbenchTestExecutor.java:289)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.borland.sctm.testlauncher.SilkTestWorkbenchTestExecutor.executeScript(SilkTestWorkbenchTestExecutor.java:223)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.borland.sctm.testlauncher.SilkTestWorkbenchTestExecutor.execute(SilkTestWorkbenchTestExecutor.java:162)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.borland.sctm.testlauncher.SilkTestWB.execute(SilkTestWB.java:173)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.segue.tm.execserver.planning.internal.ThirdPartyTestRunner.invoke(ThirdPartyTestRunner.java:70)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.segue.scc.util.threading.AsyncExecution.run(AsyncExecution.java:71)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com.segue.scc.util.threading.ThreadPoolWorker.run(ThreadPoolWorker.java:25)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939 Caused by: com4j.ComException: 8004012d (Unknown error) : Attempt to insert item with key Test_05_02. Item is already in the collection.
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  : .\invoke.cpp:517
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com4j.Native.invoke(Native Method)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com4j.StandardComMethod.invoke(StandardComMethod.java:35)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com4j.Wrapper$InvocationThunk.call(Wrapper.java:340)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com4j.Task.invoke(Task.java:51)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com4j.ComThread.run0(ComThread.java:153)
03/03/2016 +0100 14:55:47.939  at com4j.ComThread.run(ComThread.java:134)

Could you help me please.

Anas.

Tags (2)
0 Likes
1 Reply
Absent Member.
Absent Member.

Hi Anas,

Please could you log a Support Incident for this as we would need access to the Execution Server and your Silk Central environment to debug the issue.

Thanks,

Matthew

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.