Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE

When launching SilkPerformer from the command line why does my load test not start execution?

When launching SilkPerformer from the command line why does my load test not start execution?

 

This is a known issue in SilkPerformer 6.5 and a patch has been released which should resolve it. Please contact Support for the patch. The patch will be included in the next release.

If you do not wish to install the patch you can use the following workaround:

Workaround

  • Open SilkPerformer manually
  • Close all open scripts
  • Choose File | Save Project
  • Close SilkPerformer
  • Execute the command utility again

 

DISCLAIMER:

Some content on Community Tips & Information pages is not officially supported by Micro Focus. Please refer to our Terms of Use for more detail.
Top Contributors
Version history
Revision #:
1 of 1
Last update:
‎2013-02-15 18:52
Updated by:
 
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.